QUÈ FEIM?

Lleure

Quan no hi ha escola, quedar-se sol a casa és un bon pla, però només fins al tercer dia. Per això organitzam activitats de lleure per a infants i joves que vulguin viure experiències diferents i fer amics

Durant les vacances escolars cream activitats amb un fil conductor i feim que l’infant sigui el protagonista de la seva història. Potenciam el joc, la creativitat i l’esport al mateix temps que l’aprenentatge. També treballam els valors de la cooperació, la feina en equip i el respecte pels companys. Que cap infant es quedi a casa durant les vacances!

Hi ha una manera millor d’aprendre idiomes que practicar-los? Sí, practicar-los jugant. Oferim escoles d’estiu on combinam tallers artístics, jocs i activitat física amb un programa transversal d’aprenentatge de la llengua anglesa. Perseguim el coneixement d’aquesta llengua a partir de l’acció i adaptant-nos al nivell de cada infant.

Hi ha infants que semblen petits artistes. Els encanta el ball modern, les arts escèniques, la música i el handmade. Aquest campus és per a ells, perquè puguin explotar el seu vessant creatiu i cultural.

Passar uns dies amb els amics, conèixer gent nova, viure experiències diferents i aprendre al mateix temps és possible gràcies a les colònies i campaments d’estiu.

Estau atents! Vos anirem proposant temàtiques diverses que prometen aventures inoblidables.