Qui som?

Temps Lliure Projectes és una motivació que va començar a agafar forma l'any 2015 i que s'ha consolidat després d’anys treballant en el món del lleure i l’oci, l’esport i la gestió, essent un projecte innovador per a nins, nines i joves de Mallorca.

Oferim activitats modernes i adaptades a les necessitats dels infants, partint sempre de la creença que l’educació és un procés transversal: s’educa jugant, aprenent, compartint, experimentant i menjant.

Treballam amb tres valors per bandera: l’esforç, les ganes de millorar i la feina en equip. Per això:

  • Ens esforçam cada dia per oferir un servei de qualitat.
  • Sempre volem ser millors i investigam què es cou en el món del lleure i quines novetats podem incorporar a la nostra feina per satisfer els infants.
  • Som un equip que, des del 2015, no ha aturat de créixer: direcció, coordinació, monitors i voluntaris estam en contacte permanent i sentim que hem creat una família.

Tres coses que potser no saps de nosaltres:

1. Ens encanta associar-nos amb gent que ens aporta originalitat: treballam amb empreses especialitzades que ofereixen tallers revolucionaris i divertits en temàtiques específiques. Feim nostre allò de «la unió fa la força».

2. Som innovadors i podem demostrar-ho: cada any ens informam i visitam fires on adquirim material nou i modern per estar al dia i organitzar activitats engrescadores i personalitzades.

3. La nostra oficina és un laboratori: allà no només es creen els jocs, també es proven. A nosaltres també ens encanta jugar!

Si vols saber encara més de nosaltres,
aquests són els nostres principis: