Animacions infantils

Si estàs preparant una festa i necessites un cop de mà, estàs de sort: sabem com fer que una festa infantil sigui inoblidable i la prepararem expressament per a tu, sigui quin sigui el motiu de celebració. Tenim una Ludoteca mòbil amb 6 racons, tallers familiars  i tallers temàtics  que no deixen indiferents a ningú, podem ballar, fer un taller de pintura facial o de globoflèxia, o bé fer un taller de cuina amb el que et lleparàs els dits. També preparem gimcanes, jocs populars i tradicionals acompanyats, sempre, de monitors professionals, qualificats i disposats a fer-ho passar bé.

Totes les nostres animacions inclouen tot el material de l’activitat, equip de so i música si és necessari, el desplaçament i la cobertura d’una assegurança de responsabilitat civil.

Ludoteca mòbil


Ludoteca mòbil és una activitat innovadora i que consisteix en la creació d'un espai efímer on convidam els infants a descobrir, inventar i explorar el seu voltant i la seva imaginació.

 

Clica per a més informació

Tallers creatius


Conjunt de tallers que potencien les capacitats manipulatives i creatives dels més petits i petites, fomenten la socialització entre els participants i l’execució en grup o família i, sobretot, donen l’oportunitat als infants de divertir-se amb allò que ells mateixos han creat.


Clica per a més informació

Tallers estacionals


Preparam tallers de moltes temàtiques diferents en format familiar perquè grans i petits passeu una estona agradable, exploreu la vostra expressió artística i deixeu volar la imaginació.


Clica per a més informació