QUÈ FEIM?

Escolar

Molts centres escolars elegeixen com a dies no lectius els dies consecutius a una festa nacional o autonòmica. Com que sabem que això pot suposar un problema per a conciliar la vida laboral i familiar, organitzam un dia sense escola. Durant aquesta jornada preparam jocs i tallers perquè els infants ho passin d’allò més bé i els pares puguin fer feina tranquil·lament. Només s’ha de triar una temàtica i gaudir-la!

Molts de pares i mares comencen prest a fer feina i necessiten un servei d’escola matinera. Per tant, oferim a les escoles un espai amb activitats tant dinamitzades com no dirigides on els nins puguin jugar abans de començar la jornada escolar.

A l’escola matinera de Temps lliure fomentam les relacions socials entre els infants, transmetem valors de bon comportament, cream hàbits d’higiene… i sí, és clar, també ens divertim molt!

Només s’ha de triar una temàtica i gaudir-la!

Al menjador no només es berena o es dina, al menjador s’educa. I com que n’estam convençuts, al nostre servei integral de menjador escolar educam amb hàbits d’higiene i d’alimentació saludable.

També treballam l’autonomia, fomentam les relacions socials, aprenem normes de convivència i transmetem respecte pel medi ambient. Per organitzar el menjador escolar, pots deixar-ho tot a les nostres mans perquè:

  • Contractam el personal de cuina o servei de càtering i ens encarregam del manteniment i la neteja de les instal·lacions.

  • Gestionam els rebuts, els cobraments per caixa i el pagament de factures de compres.

  • Els infants estan sempre acompanyats pel nostre equip de professionals qualificats.

Pensa en aquesta imatge: un infant dins una sala amb moltes coses al seu abast.

T’has fixat què agafa? Què li interessa? Què no li agrada? Com utilitza cada objecte? Què rebutja i què l’entusiasma?

Ludoracons va precisament d’això: els infants tenen a la seva disposició una gran diversitat d’activitats distribuïdes per racons i poden escollir amb què volen experimentar, jugar i aprendre segons els seus interessos, la curiositat i l’estat d’ànim d’aquell dia.

Qui no recorda unes colònies fantàstiques de quan era petit?

Des de Temps Lliure planificam activitats diverses i les adaptam a les necessitats dels grups i les individualitats de cada nin i nina en hostatges de Mallorca. Ens proposam crear un espai de convivència on la diversió i l’ensenyament van junts de la mà.

Podeu consultar el següent tríptic per descobrir les temàtiques que oferim i els grups d’edat a qui van dirigides.

TRÍPTIC

Vols saber com actuar davant l’assetjament cibernètic infantil? T’interessa conèixer tècniques d’estudi o d’alimentació saludable?

Perquè sabem que les famílies tenen inquietuds molt diverses, preparam xerrades per a pares i mares que volen ampliar els seus coneixements.

Si ets membre de l’APIMA o treballes en una escoleta, podem parlar per organitzar qualsevol d’aquests col·loquis:

  • Assetjament i ciberassetjament

  • Eines i tècniques d’estudi

  • Intel·ligència emocional

  • Mindfulness per a infants

  • Alimentació saludable en edat escolar

Després de l’escola hi ha temps per aprendre divertint-se. Els nins gaudeixen de les activitats extraescolars perquè poden experimentar allò que més els agrada. Amb aquest objectiu, oferim un ampli ventall d’activitats que preparen els mateixos professionals que els imparteixen.

Treballam conjuntament amb les AMIPAs i els centres educatius per conèixer de primera mà els interessos dels infants i programar les activitats més adients per a ells.

Sabem que els infants tenen inquietuds molt diferents, per això oferim multitud d’activitats extraescolars: Posa’t en contacte amb nosaltres i t’enviarem el nostre dossier d’activitats.