Campaments d'Estiu a Mallorca i Menorca 🏕

Si estàs buscant un campament d'estiu per al teu fill/a aquest 2024, no dubtis a consultar les nostres activitats per obtenir més informació.

Els campaments d'estiu que realitzem a Mallorca i Menorca són una excel·lent opció perquè els infants i joves gaudeixin de l'estiu d'una manera divertida i educativa. En els campaments, els nens poden aprendre noves habilitats, fer nous amics i viure experiències inoblidables.

A Temps Lliure Projectes oferim una àmplia varietat de campaments d'estiu per a nens i joves de totes les edats. Els nostres campaments estan dissenyats per satisfer les necessitats de cada nen, independentment dels seus interessos o habilitats.

Als nostres campaments, els infants podran aprendre i practicar esports d'aventura (paddle surf, senderisme...), desenvolupar la seva creativitat a través dels nostres tallers i aprendre sobre el medi ambient i gaudir de la natura.

Tots els nostres campaments estan supervisats per personal qualificat que s'encarrega de garantir la seguretat i el benestar dels nens.

Finalment, comentar que enguany els campaments de Temps Lliure Projectes, es poder gaudir en les següents modalitats:

Campaments propis

Primera aventura (4 dies) - Mallorca

Per a infants de 8 a 10 anys

Aventura Completa (6 dies) - Mallorca

Per a infants de 11 a 14 anys

Campaments per Ajuntaments
Inscripcions a l'apartat d'Activitats en marxa i/o prement damunt el cartell 👇🏼