Política de devolucions i cancel·lacions dels nostres serveis

La nostra política de cancel·lacions i devolucions del servei és la següent: TEMPS LLIURE PROJECTES, al seu exclusiu criteri, podrà acceptar la cancel·lació del servei dins dels 10 dies següents de la compra.

Detalls de la política de cancel·lació

Els clients que vulguin sol·licitar una cancel·lació i devolució ho hauran de realitzar via correu electrònic i hauran d’explicar detalladament els motius pels quals es sol·licita la devolució.

Motius pels quals es pot procedir a la devolució

TEMPS LLIURE PROJESTES té grans motivacions per mantenir la satisfacció del client. Per garantir la satisfacció, TEMPS LLIURE PROJECTES es reserva el dret a revertir la venta, incloses, entre d’altres, les següents situacions:

  1. El client presenta una raó vàlida per a sol·licitar una devolució dins dels 10 dies de la compra.

  2. Si el nostre equip de servei d’atenció al client confirma que existeix una raó vàlida per a la devolució.

  3. Si el client presenta un informe vàlid de que el cobrament va ser fraudulent.

  4. Si el servei pel qual és va realitzar el pagament finalment no es duu a terme degut a motius propis de l’activitat o del servei (per exemple: falta d’inscripcions al servei /activitat). 

Abús de la política de cancel·lacions

Als clients que sol·licitin devolucions repetides o consecutives se les podrà impedir la realització de futures compres.

Observació per als clients de TEMPS LLIURE PROJECTES 

Aquesta política de devolucions i cancel·lacions forma part del contracte amb el client de TEMPS LLIUIRE PROJECTES. Com a condició d’inscripció en les activitats i/o serveis de TEMPS LLIURE PROJECTES, vostè expressament reconeix que ha llegit, entès i accepta aquesta política de devolucions i cancel·lacions.