Qui som?

Som en Francesc Pol i en Toni Martí Femenias, dos joves emprenedors que creàrem el 2015 Temps Lliure Projectes. Després d’anys treballant en el món del lleure i l’oci, l’esport i la gestió, decidirem sumar les nostres experiències per construir un projecte innovador per a nins, nines i joves de Mallorca.

Oferim activitats modernes i adaptades a les necessitats dels infants, partint sempre de la creença que l’educació és un procés transversal: s’educa jugant, aprenent, compartint, experimentant i menjant.

Treballam amb tres valors per bandera: l’esforç, les ganes de millorar i la feina en equip. Per això:

  • Ens esforçam cada dia per oferir un servei de qualitat.
  • Sempre volem ser millors i investigam què es cou en el món del lleure i quines novetats podem incorporar a la nostra feina per satisfer els infants.
  • Som un equip que, des del 2015, no ha aturat de créixer: direcció, coordinació, monitors i voluntaris estam en contacte permanent i sentim que hem creat una família.

Tres coses que potser no saps de nosaltres:

  1. Ens encanta associar-nos amb gent que ens aporta originalitat: treballam amb empreses especialitzades que ofereixen tallers revolucionaris i divertits en temàtiques específiques. Feim nostre allò de «la unió fa la força».
  2. Som innovadors i podem demostrar-ho: cada any ens informam i visitam fires on adquirim material nou i modern per estar al dia i organitzar activitats engrescadores i personalitzades.
  3. La nostra oficina és un laboratori: allà no només es creen els jocs, també es proven. A nosaltres també ens encanta jugar!

Si vols saber encara més de nosaltres, aquests són els nostres principis:

Personal

Som un equip qualificat, titulat i amb experiència.

Entre tots, fomentam un clima familiar i de confiança.

Ens esforçam per complir els principis i els objectius d’aquells amb qui treballam.

Recursos

Utilitzam instal·lacions adequades i variades i també les possibilitats que ens ofereix l’entorn natural.

Tenim material adient per desenvolupar totes les activitats amb garanties.

Som respectuosos amb el medi ambient i transmetem aquest valor als infants.

Activitats

Totes les nostres activitats estan dissenyades tenint en compte que siguin: saludables, recreatives, educatives i adaptades als infants i a les instal·lacions que utilitzam.

Renovam i diversificam el nostre material freqüentment per estar sempre al dia.

Valors afegits

Creiem fermament que jugant s’aprenen valors i els potenciam: el joc net, l’alegria, l’esforç, la col·laboració i la creativitat són pilars indiscutibles en tot allò que feim.

Assegurances

Davant qualsevol denou, estam preparats amb una assegurança d’accidents per a cada nin que participi en les nostres activitats. A més, contractam una assegurança de Responsabilitat Civil per a l’entitat organitzadora i els participants.

Garantim que el personal responsable de cada activitat té la formació necessària sobre aquestes assegurances i dels plans d’actuació a seguir

Nins i nines

Tenim una base de dades amb la informació dels nins i nines, les seves necessitats i característiques i ens comprometem a fer feina en consonància a aquestes dades.

Pares, tutors o responsables

Per nosaltres és fonamental una relació fluida amb els familiars/tutors responsables dels infants. Estam a la vostra disposició per resoldre dubtes i atendre suggeriments.

Avaluació

Ens agrada millorar permanentment, per això volem conèixer l’opinió dels infants i dels pares després d’una activitat. També valoram, com equip, les fortaleses de les activitats per consolidar-les i els aspectes a millorar per fer, junts, un projecte millor.