Animacions infantils

Ludoteca mòbil

Tenim la meravellosa oportunitat d’acompanyar els infants en el seu temps lliure i amb l’experiència hem comprovat que el que més els agrada és jugar sense directrius i si és amb amics, millor.

Per això, hem creat un espai efímer on els convidam a descobrir i explorar la seva creativitat i imaginació.

Dividida en quatre racons i tres tallers de temàtiques diferents, a la Ludoteca mòbil els nins i nines poden ser el que vulguin: artistes, cuiners, arquitectes, mecànics, circaires o inventors.

A més, en aquest espai els pares estan convidats a jugar amb els seus fills, només hi ha una condició: que venguin amb ganes de passar-ho bé i es deixin endur pels infants.

Aquesta activitat es pot realitzar en la seva totalitat o bé amb els racons i tallers que es desitgin.

La Ludoteca mòbil està pensada especialment per gaudir-la els dies festius i de fires, actes i esdeveniments de tota classe, perquè es pot adaptar a qualsevol espai, cobert o descobert, i ajustar a les dimensions de qualsevol recinte.

Ens hem proposat la reconquesta dels carrers i som els millors guardians del joc!

Sortim a jugar?

Activitvitats de la Ludoteca mòbil:

Racó de circ i habilitats

El circ entusiasma als més petits i, per això, cream un espai on poden fer malabars, jugar amb diàbolos, caminar damunt xanques i fer jocs d’equilibri, entre altres jocs divertits.

Els infants poden utilitzar tot el material que hi ha al seu abast per convertir-se en circaires; el més important és passar-ho bé!

 • Proposam fins a 20 activitats variades per tal que hi puguin jugar 35 infants al mateix temps.
 • Recomanam un espai de 60 metres quadrats.
 • L’activitat està dirigida a infants a partir de 6 anys.

Racó Qui Som Jo?

Els infants gaudeixen recreant situacions, aficions i professions de la vida quotidiana dels adults  i aquí poden fer-ho gràcies als jocs de rol que posam al seu abast.

Disfresses, un circuit de vehicles de fusta, un hort, una racó de cuina, un espai de construccions… En aquest racó els nins i nines poden canviar de zona i rol tantes vegades com vulguin. Només hi ha dues condicions: llevar-se les sabates i estar decidit a passar-ho molt bé.

 • Recomanam un espai mínim de 60 metres quadrats que es cobrirà amb una moqueta i es delimitarà amb tanques de fusta per tal de garantir la seguretat dels infants.
 • Hi poden jugar fins 30 persones al mateix temps.
 • L’activitat és per a infants de fins a 6 anys.

Racó d’arena màgica

El racó d’arena màgica és tota una experiència sensorial.

Els infants es distribueixen en taules d’1,5 m x 1,5 m per jugar amb arena de colors que té la consistència de la plastilina.

Amb l’arena i els motlles, els menuts poden fer castells, figures, formes… de tota classe.

 • Disposam de tres taules de 1,5m x 1,5m
 • Poden jugar-hi fins a 10 infants a la vegada per taula.
 • Per a infants a partir de 3 anys.

Racó d’arquitectura XXL

En aquest racó els infants poden crear tot allò que els vengui de gust o es puguin imaginar com per exemple cabanyes, amagatalls, estructures… amb peces de goma escuma de gran mida i colors diferents.

En aquest espai on es combina enginy i diversió, els infants estan segurs gràcies a la moqueta i a les tanques de fusta que delimiten la zona i que permet que puguin moure còmodament per tot l’espai.

 • Pensada per a nins i nines de 3 a 7 anys.
 • Recomanam un espai d’entre 50 i 70 metres quadrats que es delimitarà amb tanques i es cobrirà amb una moqueta
 • Fins a 30 participants a la vegada.

Taller pintam amb arena

En aquest original joc pintam figures amb arena de colors. Com?

Cada infant té una plantilla de ferratina amb un dibuix i pot agafar arena de colors i aferrar-la a la seva plantilla fent les combinacions que vulgui. L’arena es disposa dins bols que exposam en taules de fusta per tal que els infants puguin agafar-la de manera autònoma.

Quan el dibuix estigui acabat, els infants se’l podran endur a casa dins una bosseta transparent perquè així es pugui eixuga sense embrutar.

 • Les plantilles són molt variades i de temàtiques diferents.
 • Per a infants a partir de 5 anys.

Taller de bombolles gegants

En aquest taller els infants juguen a fer bombolles de sabó gegants. Abans, però, creen els seus propis bombollers, que poden endur-se’n a casa quan acabi l’activitat.

Sempre posam a la disposició dels infants material de diferent tipus perquè puguin experimentar amb tamanys i formes diferents. A més els monitors contínuament van fent demostracions i guiant als infants.

 • Per fer aquest taller es necessita una presa d’aigua potable.
 • Activitat adequada per a totes les edats.
 • Inclou la creació d’un bimboller i l’experimentació amb tot el material disponible.

Taller slime

La massa slime encanta als infants. Encara no saps què és? T’ho explicam: és una massa de colors que es pot estirar, contreure, aixafar… i que els infants poden crear de forma segura amb els materials que posam al seu abast.

Una vegada que cada un ha fet la seva, després poden jugar-hi i, fins i tot, canviar-se-la amb els companys.

 • Multitud de colors disponibles.
 • Per a infants a partir de 3 anys.