Gimcana jove

La diversió a tots els nivells!


T'animes a participar?

Des de Temps Lliure Projectes, creiem en el joc com a eina dinamitzadora del temps lliure dels joves. Amb aquesta premisa i amb l'experiència acumulada, hem comprovat que el que més els agrada és establir relacions entre iguals mitjançant proves i reptes que permetin cooperar cap a un objectiu comú.

La gimcana jove, és un joc vivencial on convidam als adolescents i joves participants a adquirir un aprenentatge significatiu mitjançant la diversió, la coordinació i el doment de l'estil de vida actiu.. 

Dividida en vuit proves grupals i una prova final, la gimcana jove, consisteix en aconseguir el màxims punts possibles a través de la superació amb destressa de les activitats proposades.

El joc vivencial està pensat especialment per a esdeveniments de tota classe i que permetin conèixer la cultura i aquells espais més emblemàtics del municipi.

Ens hem proposat la reconquesta dels carrers i som els millors guardians!


Aspectes a considerar

S'estableix un màxim de 16 grups, formats per un mínim de 5 i un màxim de 8 participants.

El contractista haurà d'indicar les vuit ubicacions en les quals es desenvoluparà cadascuna de les proves, recomanant que hi hagi un temps aproximat d'uns cinc minuts entre elles.

La dotació de premis pot ser cedida pel contractista o pel promotor. Es recomana disposar dels següents premis:

  • 1r premi

  • 2n premi

  • 3r premi

Els participants s'hauran d'inscriure i acceptar les Bases de Participació de la gimcana.    

📸 Galeria fotogràfica

Sol·licitau més informació, sense compromís, emplenant el següent formulari de contacte o telefonant al 621 348 268.