Formació

Si tens més de 18 anys, això et pot interessar:

 

Anualment feim cursos per a persones que volen treballar, de forma voluntària o remunerada, com a monitors/es o directors/es en un projecte de lleure en un esplai, en un casal d’estiu, en un menjador escolar, en una ludoteca, en activitats extraescolars o en un campament durant les vacances.

 

En aquests cursos, et prepararem per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil. Et donarem els coneixements i les eines necessàries per organitzar, dinamitzar i avaluar les activitats que es duen a terme en el món de l’oci i el lleure.

Si ens coneixes, sabràs que donam una gran importància a la transmissió de valors i a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. Això també t’ho ensenyarem.

 

Curs de monitor/a de temps lliure

 

Modalitat: Semipresencial

Estructura del curs:

El nostre curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil consta de la següent estructura:

  • Bloc teòric: 150 hores (101 hores presencials i 49 hores a distància).
  • Bloc de pràctiques: 160 hores de pràctiques formatives no laborals ni remunerades. La recerca del lloc de pràctiques va a càrrec nostre, però l’alumne també pot cercar-ne un.
  • Memòria de pràctiques: una vegada acabades les pràctiques, l’alumnat ha de lliurar una memòria de pràctiques acompanyada del certificat de pràctiques i el títol del director/a que l’avalua.

Llavors, enhorabona! Ja seràs monitor.

A qui s’adreça:

  • Persones que hagin complert els 18 anys o que els compleixin durant la realització de l’etapa teòrica del curs
  • Que tenguin en possessió el títol del graduat escolar o equivalent acadèmic
  • i que comptin amb el certificat que acredita que no s’està a la base de dades del Registre Central de Delinqüents Sexuals.

 

Curs de director/a de temps lliure

 

Modalitat: Semipresencial

Estructura del curs:

El curs de monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil consta de la següent estructura:

  • Bloc teòric: 200 hores (136 hores presencials i 64 hores a distància).
  • Bloc de pràctiques: 120 hores de pràctiques formatives no laborals ni remunerades. La recerca del lloc de pràctiques va a càrrec nostre, però l’alumne també pot cercar-ne un.
  • Memòria de pràctiques: una vegada acabades les pràctiques, l’alumnat ha de lliurar una memòria de pràctiques acompanyada del certificat de pràctiques i el títol del director/a que l’avalua.

A qui s’adreça:

A persones que estiguin en possessió del títol de monitor/a de temps lliure i que comptin amb el certificat que acredita que no s’està a la base de dades del Registre Central de Delinqüents Sexuals.