10 preguntes per tal que ens conegueu millor.

La gent és curiosa per naturalesa.
Sovint ens demanen “però vosaltres, què feis?” o “també oferiu aquest servei?”; alguns volen saber com organitzam un taller o com feim feina amb el nostre equip de monitors i monitores i d’altres si som è Temps Lliure, Temps Lliure Projectes o qui som realment.
Amb totes aquestes preguntes, hem pensat que seria una bona idea inaugurar aquest blog per contar-vos alguns detalls de la nostra història i del nostre dia a dia. Aquí teniu una bateria de 10 autopreguntes + un bonus track perquè ens pugueu conèixer un poc millor:

1) Qui som:
Temps Lliure Projectes som en Francesc, en Toni Martí, na Paquita, na Dolors, en Pau, n’Ester, en Joan, n’Esperança… és a dir: som molts, perquè tots sumam i tots feim equip.
2) Com va començar aquesta aventura?
Quan vàrem acabar els nostres estudis a Lleida ja parlàrem de fer un projecte junts i el 2015 vàrem posar en marxa l’escola de formació, que va ser l’inici d’aquesta aventura.
3) De què vivim?
Ens dedicam a l’oci i el lleure infantil i juvenil i oferim serveis molt variats: activitats extraescolars, animacions infantils, tallers, campaments, escoles i campus d’estiu, cursos de monitor i de director…
4) Quina és la nostra missió?
Crear propostes de valor, divertides i educatives a la vegada, per a infants i joves: escoles d’estiu, extraescolars, minicolònies, la Ludoteca mòbil…
5) De quin projecte ens sentim més orgullosos?
Tot i que ens sentim satisfets de tot el que feim perquè comporta molt d’esforç, estam especialment orgullosos de la Ludoteca mòbil.

6) I això què és?
La Ludoteca mòbil és un projecte de 4 racons i 4 tallers per a infants. Funciona com una instal·lació efímera que es pot muntar a qualsevol espai i que encaixa a fires, festes escolars, diades, esdeveniments públics i privats, etc. Hi ha jocs de circ, de rol, d’arquitectura XXL i tallers molt originals.
7) Què és el que resulta més feixuc d’aquest projecte?
La part burocràtica que comporta una empresa a vegades es fa pesada, però hem de reconèixer que en aquest sentit tenim ajuda.
8) I què és el que resulta més gratificant?
La satisfacció dels infants. Els menuts són molt expressius i veure’ls gaudir és la millor recompensa.
9) On feim feina?
Feim feina allà on ens demanen i ens movem per tot Mallorca, però la nostra seu és al Centre Bit d’Inca (carrer dels Selleters número 25, despatx 21).
10) Realment com ens deim i què és això de È?
Ens deim Temps Lliure Projectes. La È simbolitza la e oberta que pronunciam perquè som de Binissalem i de Lloseta. És una peculiaritat de la nostra parla molt característica.
Bonus Track, una anècdota: quan vàrem començar, no teníem ni despatx ni magatzem. Fèiem feina a casa d’en Toni Martí, a vegades fins que era de matinada, i guardàvem tot el material de l’empresa a casa d’en Francesc.

D’ara endavant, ens agradaria contar-vos més coses sobre nosaltres i tot el que organitzam en aquest nou espai. També podeu seguir el nostre dia a dia a les nostres xarxes socials: @tempslliureprojectes.

Fins ben aviat!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *